Miopia – Partea I

Ca sa poti trata miopia in mod natural trebuie sa-ti odihnesti ochii. In cazul in care e necesar sa stai mai mult de 6-7 ore la calculator sau citind, ochii tai vor obosi.

“Conf. dr. Monica Pop, directorul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice, dezbate subiectul miopiei, cum se manifestă, care sunt cauzele şi simptomele, perioada când aceasta apare. Dr. Monica Pop ne explică că miopia forte poate înainta toată viaţa şi ne dezvăluie care sunt condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească un pacient care se supune unei intervenţii de corectare a miopiei: vârsta adultă, miopia să fi stagnat, ochii să nu fie sensibili la infecţii, şi efectuarea unor măsurători de către medicul oftalmolog pentru a investiga dacă structura corneei pacientului permite sau nu o evenuală intervenţie. Simptomele miopiei sunt uşor de determinat: obiectele aflate la distanţă apar „în ceaţă”. Miopia este de obicei detectată în copilărie, din primii ani de şcoală către adolescenţă. Un copil miop poate privi crispat, poate stă prea aproape de televizor, ecran de cinema sau tablă din clasă, poate ţine cărţile foarte aproape atunci când citeşte &#…Miopia – Partea I

Ca sa tratezi miopia trebuie ca globul ocular sa revina la forma initiala prin eliberarea tensiunii. Miopia poate fi tratat printr-o metoda naturista.

Miopia se poate trata:

Standard

Leave a comment