Bolilie de care ne vindeca acupunctura

Pentru a trata miopia natural este necesar ca ochii tai sa fie relaxati. In cazul in care trebuie sa petreci peste 6-7 ore la calculator sau citind, ochii tai vor avea nevoie de odihna.

“Succesele deosebite obţinute datorită tratamentului prin acupunctura au determinat Organizaţia Mondială a Sănătăţii să organizeze începând cu anul 1975, cu ajutorul Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare, precum şi cu sprijinul Ministerului Sănătăţii Publice al Chinei Populare, cursuri de formare a cadrelor în probleme de acupunctura. Au fost organizate astfel de cursuri la Beijing, Shanghai şi Nan-Jing. Numai între 1975 şi 1980 au absolvit aceste cursuri 223 de medici din 75 de ţări ale lumii, repartizaţi în 15 promoţii. Rezultatele deosebite obţinute prin metoda acupuncturii în analgezie, în reechilibrarea anumitor funcţiuni, în apărarea imunitară etc, au impus această metodă ca eficientă şi nenocivă, evitându-se polipragmazia, care obligă adesea la o strictă farmacovigilenţă. Astfe…Bolilie de care ne vindeca acupunctura – FamousWhy.ro

Ca sa tratezi miopia este nevoie ca globul ocular sa revina la forma rotunda prin eliberarea tensiunii. Miopia poate fi tratat printr-o solutie naturista.

Miopia se poate trata, detalii aici:

Standard

Leave a comment