Cum poti trata natural miopia?

Pentru a trata miopia natural este necesar ca ochii tai sa fie relaxati. Daca e neaparat sa petreci peste 6-7 ore in fata computerului sau la citit, ochii tai vor obosi.

“Miopia este cea mai comuna problema de vedere si afecteaza, la un moment dat, vietile a aproape jumatate din populatia globului. Dar mai intai… Ce este miopia? Miopia este o problema de vedere care se manifesta prin dificultatea de a distinge clar obiectele aflate la o anumita distanta de ochii tai. Daca esti miop poti vedea lucrurile clar din apropiere dar de la distanta nu. Ceea ce se intampla defapt cum poti vedea si in imagine, este ca imaginea se formeaza in fata retinei care se afla in spatele ochiului. Punctul focal este locul unde se formeaza imaginea. Acest lucru se intampla datorita faptului ca globul ocular se alungeste posterior sau anterior. Oftalmologii ne fac sa credem ca aceasta problema se rezolva cu ajutorul ochelarilor sau a lentilelor de contact. Dar lentilele defapt corecteaza doar deficitul de refractie. Trateaza efectul dar nu si cauza. De aceea nu e de mirare ca la unele persoane dioptriile cresc de la an la an. Cand simti primele semne ale miopiei, poti inca sa vezi destul de clar ceea ce se petrece in imediata ta apropiere. Doar obiectele de la distanta par incetosate. Miopia incepe, de obicei, din anii de scoala, cand iti dai seama ca ai probleme intrucat nu intelegi ce scrie pe tabla. La inceput e simplu sa ne acomodam cu ea, dar devine curand o problema serioasa. Trebuie sa iti verifici ochii si, in cele din urma, esti silit sa porti ochelari. Totusi, din momentul in care incepi sa porti ochelari, iti dai seama ca miopia tinde sa progreseze si sa se agraveze. Atunci vei avea nevoie de o reteta mai puternica, pentru a vedea confortabil. Curand vei descoperi ca trebuie sa …Cum poti trata natural miopia?

Ca sa tratezi miopia este necesar ca globul ocular sa revina la forma rotunda prin eliberarea tensiunii. Miopia se poate trata printr-o solutie naturala.

Miopia se trateaza in mod natural:

Standard

Leave a comment